Penisforstoring.org

Penisstorleken


Feb. 22 2010. Som våra läsare redan vet förekommer det penisar av alla de storlekar. Bland män som har en mindre penis än genomsnittet förekommer flera fall av frustration på grund av mindervärdeskomplexen som rädslan för "vad de andra ska säga" förorsakar.

Få 3 videor gratis
Bara för idag, får 3 videor med övningar för att förlänga din penis naturligt

Penisstorleken har sedan urminnes tider ansetts som en maskulinitetssymbol, trots att det är vetenskapligt bevisat att det inte finns något samband mellan storleken på penis och personens reproduktiva kapacitet. Förutom i de extrema fall då det faktiskt har betydelse.

Studier över penisstorleken

Estudios del tamaño del pene
  Raza asiática Raza caucásica Raza negra
Longitud media del pene flácido 8,1 cm. 8,6 cm. 10,4 cm.
Grosor medio del pene flácido 9,9 cm. 9,9 cm. 10,9 cm.
Longitud media del pene erecto 13,7 cm. 15 cm. 16,5 cm.
Grosor medio del pene erecto 12,4 cm. 12,1 cm. 13 cm.

Genomsnittsstorleken på penis är runt 15,24 cm i längd och 12,7 cm i omkrets.

Tamaño del pene medio
Pene muy pequeño Menos de 12,7 cm.
Pene pequeño De 12,7 a 15,24 cm.
Pene normal De 15,24 a 17,78 cm.
Pene grande De 17,78 a 20,32 cm.
Pene muy grande Mas de 20,32 cm.

Jag är inte nöjd med min penis och vill öka i storlek, är det möjligt?

Självklart. Inte ska du finna dig i ett liv med en penis som du inte är helt nöjd med. Både om du har en penis som är mindre än genomsnittet eller en som inte är det, och helt enkelt vill öka i storlek finns det metoder och produkter som garanterat kan hjälpa dig med detta.

Tills för alldeles nyligen var kirurgiskt ingrepp den enda verkligt effektiva metoden, men under de senaste åren har andra alternativa produkter utvecklats som med anledning av sina resultat har fått en otrolig framgång. Dessutom innebär de fördelen att inte behöva utsätta sig för ett besök i operationssalen, och bedövning med alla de risker som finns associerade till detta, det är mycket mer ekonomiskt och innebär inga hälsorisker för vare sig dig själv eller din penis. Kan du föreställa dig att förlänga din penis med flera centimeter bara genom en tablett, en penissträckare eller några enkla övningsscheman? Vi föreslår flera verkligt effektiva produkter för att förbättra din penis längd såväl som dess grovlek utan att behöva genomgå en operation och utan risker.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.