Penisforstoring.org

Testimonios


"Framförallt vill jag tacka er för att ha skapat denna hemsida med råd, eftersom jag tycker att det kommer till otrolig nytta. Efter det måste jag säga att tack vare ett av dessa program har jag återfått viljan att närma mig en kvinna med tanken att kunna bibehålla den sexuella relationen. Jag låter mig minnas lidande med detta problem enda sedan min tidiga ungdom, ungefär. Jag försökte flera gånger att ha sex med tjejer, men alla frustrerades utav samma sak, så efter ett tag började jag att dra mig undan från att närma mig en kvinnan eftersom jag var rädd att återigen hamna i samma pinsamma situation som jag brukade uppleva under sex. Jag är tacksam för livet."

Gastón

"Hälsningar till alla läsare på penisforstoring.org. Jag skickar detta mail här för att ge råd till alla som lider av PE, ett program som finns här på denna sida fungerar faktiskt. Men det såklart, jag vet inte vilka som fungerar och vilka som inte gör det, förutom det jag använda då och är den första i rankingen. Hur som helst, jag vet inte om det kommer fungerar likadant på alla men mig har det hjälpt jättemycket."

John

"Jag ger alla er på penisforstoring.org ett tack för det informativa arbetet ni utför, vilket för mig har kommit till stor nytta för att äntligen kunna kontrollera min utlösning. Tack vare er guide så blev jag varse om att det finns sådana här program för att bli av med detta hemska problem. Helt ärligt, i mitt fall (jag hade grad 2 av P.E) var de övningarna jag köpte väldigt effektiva…efter ett par månader var jag helt återställd. Lika snabbt som det kom gick det. Jag fortsätter fortfarande med vissa övningar med min tjej, ja alltså de som är för par (ha,ha)."

Alex

"Hej, jag heter Pete och jag skriver detta mail för dem som är tveksamma över dessa produkter. Jag provade ett program och sanningen är den att det fungerade jättebra för mig. Tack vare deras övningar har jag nu utvecklat min PC muskel tillräckligt för att bli av med mitt problem med för tidig utlösning och det utan att någon har behövt veta något. Återigen, jag är tacksam över ert stöd och jag hoppas att de som läser denna sida kan uppnå det som jag har gjort."

Pete

"Hej alla, jag heter Luis och jag skulle vilja berätta om min erfarenhet. Enligt min läkare så berodde min P.E på den vardagliga stressen som kom från jobbet och mina personliga problem. Eftersom det inte var alltför allvarligt bestämde jag mig för att själv försöka lösa problemet. Jag lade i onödan ned pengar på olika helande produkter som krämer och sprayer. Jag försökte till och med lösa det med hemmagjorda medel som jag hittade på en Internet sida (tro inte på sådant, det hjälper inte ett dugg). Sanningen är att det var en komplicerad tid, jag var tvungen att berätta för min tjej vad som pågick (inte så kul). Men bra att jag gjorde det för det var hon som hittade sidan Eyaculaciónprecoz tv och hon som fick mig att köpa programmet. Dessutom så hjälpte hon mig med de övningar som man ska göra i par som ingår i programmet. Faktiskt så har jag inte längre det problemet, övningarna och lite mer sunda vanor har gjort mig till en ny man. Nu försöker jag att oroa mig mindre över saker och ting och livet känns bättre."

Luis

"Slösa inte bort era pengar på produkter från apoteket eller tråkiga terapier där du bara känner att du slösar tid. Jag bestämde mig för att följa ett av de där programmen och resultatet kunde inte ha varit bättre, eftersom jag är helt återhämtad från allt (och det att jag nyss börjat, jag har bara hållit på i ett par veckor). Jag överdriver faktiskt inte, tro mig mina ord och ni kommer själva att se hur ert sexliv förbättras. För mig har det gått utmärkt."

Fito

"Till teamet på penisforstoring.org: Jag kan bara säga tack av hela mitt hjärta för att ni har skapat denna sida. Den som aldrig har haft detta problem vet inte hur frustrerande det kan bli i ditt liv, jag överdriver inte. För mig så förminskade detta problem mig som man, för att jag, precis som alla andra, är av åsikten att sex är något väsentligt i en människas liv, om det inte fungerar som det ska så kommer det att påverka andra delar negativt, sådant som egentligen inte har med sex att göra. Detta var min situation innan jag hittade er hemsida och fick reda på att det fanns dessa program med övningar. Sedan en och en halv månad använder jag ett av dem och det har förbättrats jättemycket, till den punkten att jag knappt behöver anstränga mig för att inte komma. Om någon hade sagt det för två månader sen hade jag inte trott att det var möjligt. Jag är jättenöjd."

Freddy

“Hej alla, jag heter Joel och hela mitt liv har jag i tystnad lidit av för tidig utlösning. Jag har alltid tyckt allt var skämmigt och därför sökte jag aldrig en läkare. Men när jag sökte på nätet en dag hittade jag en webb som talade om dessa problem. Sanningen är den att för första gången i mitt liv så var jag medveten om att min situation hade en lösning (genom att läsa allt på sidan). De talade om några övningar för att rätta till eller åtminstone förbättra problemet med för tidig utlösning, och jag blev faktiskt övertalad Jag köpte det och höll på med programmet i en månad. Jag började märka resultat redan efter ett par dagar med teknikerna och idag är jag som en ny man. Killar, i mitt fall var detta program min räddning, därför kan jag rekommendera att ni testar utan någon som helst rädsla, eftersom de inte är skadliga för hälsan. Det värsta som kan hända er är att det inte funkar, men man måste testa. Kom igen, på riktigt, ni kommer inte att ångra er."

Joel

Få 3 videor gratis
Bara för idag, får 3 videor med övningar för att bekämpa tidig utlösning

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.