Penisforstoring.org


Fungerar verkligen övningarna för att rätta till prematur ejakulation?

Feb. 01 2010. Ja de fungerar, enligt de vittnesmål som vi har fått in från många av våra läsare. De övningsprogrammen som har profilerat sig mycket på sista tiden, beroende på att mäns om lider av detta problem har blivit fler på sista tiden. Dessutom, användandet av dessa program är mycket omfattande i Occidenten, vilket skapade riktigt ursinne i de anglosaxiska länderna.

Få 3 videor gratis
Bara för idag, får 3 videor med övningar för att bekämpa tidig utlösning

Syftet med dessa program är utövningen av ett antal speciella övningar och tekniker under en viss tids period med syftet att återfå ejakulationsreflexen. Det kan man få genom passande övningar för PC muskeln. Hur som helst, precis som med andra produkter, så finns det stora skillnader mellan olika märken och fabrikat, där både snabbheten och effektiviteten med programmet varierar.

Hur fungerar de?

Programmen för att korrigera P.E består av en optimal kombination av tekniker och övningar som direkt jobbar med de muskler som ger upphov till prematur ejakulation, alltså. PC musklerna.

Övningarna stimulerar och utvecklar den frivilliga kontrollen av de muskler som arbetar vid ejakulationsprocessen (pubococigenos muskeln, eller vanligen benämnd PC), och ger starkare erektioner, ger en avsevärd minskning av tiden mellan orgasmerna och skapar ett mer hälsosam läge för prostatan. Dessa tekniker har också som mål att lyckas skapa en tillräcklig uppfattning hos mannen om sexuella känslor, eftersom det direkt orsakar problemet: att vara överraskad av utlösningen.

PC musklerna är en grupp muskler som skapar basen för din sexuella hälsa. Du kan känna musklerna på mellangården, precis mellan testiklarna och anus. Utöver att kontrollera urinen, är PC musklerna de ansvariga för orgasmen hos män likväl som hos kvinnor.  Hos mannen är denna muskel den som ofrivilligt pumpar i utlösningsmomentet, därför är det mycket viktigt att stärka och träna dessa muskler för att definitivt kunna kontrollera prematur ejakulation.

På så sätt, dessa program (även om inte alla) har en del med övningar som man ska göra i par, och enligt experterna, är dessa de mest användbara, för när partnern är med i processen så är terapin som bäst, som exempelvis smekningar och att lära känna kroppen och genitalierna.

Vilka resultat kan jag uppnå?

  • Rätta till bristen på kontroll vid utlösning.
  • Bättre självsäkerhet och en ökande förbättring av dina sexuella realtioner.
  • Minska återhämtningsfasen mellan orgasmer.
  • Få stärkta och förlängda erektioner under en längre tid.
  • Öka och framhäva dina orgasmer.
  • Öka din partners njutning.
  • Öka vitaliteten i dina utlösningar.
  • Förlänga tiden på den sexuella akten innan du når orgasm.
  • Få ett fullkommligt sexliv.

För att inte missta sig när man väljer det program som mest passar ens behov, bör man ha i åtanke de råd som vi ger här. Man bör även tänka på vår kvalitets rankning, därför att utan tvekan kommer den att vara er till stor hjälp för att kunna komplettera er utvärdering.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.