Penisforstoring.org

FAQ övningar för tidig utlösning


Vanliga frågor om övningsprogrammet för prematur ejakulation?

Jan. 03 2010. Detta system brukar visa en stor effektivitet på graderna 1, 2 och 3 av P.E, men givetvis bara om patienten följer instruktionerna och utövar övningarna under en passande tidsperiod.

I vad består dessa program?

De består av en rad fysiska och mentala övningar och andningstekniker som är mycket enkla att utföra. Syftet är att arbeta med de genitala musklerna (PC) och återfå kontrollen över ejakulationsreflexen för att kunna hålla tillbaka utlösningen. Övningarna kräver ingen ansträngning och dessutom kan de utövas utan någons hjälp.

Är övningarna säkra?

Ja, om du följer instruktionerna i vårt program steg för steg kommer du inte ha någon typ av problem, eftersom teknikerna det består av är naturliga och hälsosamma. Det du inte bör göra är att skynda på mer än vad tabellen visar genom att göra fler övningar än du borde, eftersom du kan skada PC muskeln. Som vilken annan muskel som helst, om man övar den för mycket eller anstränger den kan den drabbas av en skada. Det ideala är att stärka muskeln lite i taget, och öka intensiteten på övningarna efter hand.

Är de svåra att utöva?

Absolut inte. Alla tekniker som vårt program innefattar är enkla och bekväma att utöva, dessutom är de inte på något vis smärtsamma.

Hur lång tid tar det innan man uppnår resultat?

Generellt sett så kan man börja se de första resultaten efter att ha använt programmet i två veckor. De första resultaten är frukten av ett ökat självförtroende, men de är inte permanenta. För att få permanenta resultat så måste man fortsätta med övningarna i ytterligare 1 till 3 veckor enda tills stegen och rörelserna kommer naturligt och man inte behöver tänka på dem. En och en halv månad är medel för att få verkliga och permanenta resultat.

Jag är impotent, blir jag frisk av övningarna?

Man ska inte blanda ihop dem maskulina manliga impotensen eller erektions dysfunktion som innebär den ständiga oförmågan att få eller behålla erektion, med prematur ejakulation. Övningsprogrammen är gjorda för att korrigera P.E inte impotens. Det är två helt olika problem.

Finns det någon typ av bieffekt förknippad med övningarna?

Övningarna och teknikerna är säkra och naturliga, därför så verkar de även hälsosamt generellt sett för penisen. Det finns inga typer av kontraindikationer kopplade till användningen av programmen om du följer instruktionerna för steg för steg och inte har en skada eller lider av någon sjukdom i penisen.

Hur lång tid varje dag bör jag ägna åt övningarna?

Medeltiden som är framtagen är mellan 15 och 20 minuter dagligen, ungefär. Om man respekterar de dagliga rutinerna så brukar man nå målet inom den tiden som programmet varar.

Kan jag använda mig av programmet om jag har något typ av problem med penisen?

Vår synpunkt är att det inte är att rekommendera att personer som lider av någon typ av åkomma eller smärta i penisen följer övningarna, i det fallet så råder vi att man rådfrågar en läkare huruvida det är lämpligt att följa ett program med dessa egenskaper:

Måste jag ta medicin under behandlingen?

Absolut inte, programmet är 100 naturligt och det behövs ingen medicineringen eller övrigt hjälpmedel. Du behöver heller ingen apparat eller hjälp från en annan person.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.