Penisforstoring.org

Ingredienser


Feb. 18 2010. Alla ingredienser som utgör sammansättningen av dessa piller är naturliga, de har hämtats direkt ur växter och innehåller inga syntetiska eller artificiella produkter. Vad du bör  ägna särskild uppmärksamhet åt är om produkten i fråga är registrerad i EU, eftersom det är den enda garantin för att ingredienserna är säkra och av högsta kvalitet.

Är alla tabletternas ingredienser helt säkra?

Alltigenom. Som tidigare nämnts, ingredienserna i dessa piller är säkra, förutsatt att de är registrerade i EU. Nedan kommer vi att förklara mer i detalj hur varje ingrediens fungerar och verkar i övrigt.

Få en E-book gratis
Bara för idag, få en gratis e-book för att öka erektionen på ett naturligt sätt

Av vilka ingredienser består tabletterna?

Epimedium Sagittatum

Efter århundraden av användning i Kina börjar nu världens mest framstående läkare ta del av de positiva effekterna med Epidmium, och kan bekräfta dess användbarhet för att förbättra den erektila funktionen, återställa den sexuella potensen och framkalla en känslomässig förhöjning av sexualakten. Vetenskapligt sett frigör Epidemium testosteron som naturligt ökar och förlänger den sexuella lusten.

Den här plantan stimulerar libidon och testosteronnivån för en ökning av spermaproduktionen.

 Ginkgo Biloba

Under mer än 2000 år har den traditionella kinesiska läkekonsten använt ett brett spektrum av naturliga läkemedel baserade på ginseng för att bekämpa erektil dysfunktion hos mannen. Aktuella undersökningar visar att ginseng har en positiv påverkan på centrala nervsystemet och testiklarnas finare vävnader.

Muira Pauma

Förbättring av reproduktionssystemet, blodtrycket i binjurarna, hjärt- och kärlsystemet, nervsystemet och blodtrycket i sköldkörteln.

Liksom botemedlen för impotens, behandlar barken från Muira Puama, eller potensträ, urinträngning och blodstockning i prostata hos män som är mycket stillasittande. Nya medicinska undersökningar ger stöd åt Muira Puamabarkextraktets verkan.

Cuscuta fröextrakt

Används vid för tidig utlösning samt vid smärtor i bukens nedre del, symptom som ofta följer på njurproblem vilket ofta beror på bristande sexualliv. Cuscuta fröextrakt används även för att näringssätta sperman och stärka sexualorganen. Det används för att öka mannens fertilitet och bland kvinnor brukas det som ett traditionellt kinesiskt afrodisiaka.

Havtornsbär

De här sammansättningarna är kraftiga antioxidanter som hjälper till att öka hjärtats blodflöde och syresättning, vilket minskar artärtrycket och trycket på hjärtmuskeln. Bioflavonoidsubstanserna i havtornsbäret stärker blodkärlens väggar och ökar blodflödet till andra delar av kroppen. Dessutom har det påvisats att de här beståndsdelarna i havtornsbäret hjälper till att minska kolesterolnivån och mängden beläggning i artärerna.

Zinkoxid

Zink är ett väsentligt mineral för människans enzymfunktioner. Det är också av primär vikt för proteinsyntesen och kolhydratsmetabolismen.

Mineralet går att finna i hög koncentration i mannens utlösning och spelar en huvudroll för prostatans hälsa. En låg nivå av zink associeras till låg spermarörelse, speciellt vid låg testosteronnivå.

Då det gäller sådana här naturprodukter, till skillnad från penisförlängande sådana, kan du hitta ingredienser som egentligen inte har någon effekt. Därför kan flera andra ingredienser, förutom dem som vi har visat och som är fundamentala, återfinnas i sammansättningen i andra tabletter av den här typen.

BIEFFEKTER

Alla ingredienser är naturliga och säkra, du bör dock först se till att du inte är allergisk mot någon av dem. Vi rekommenderar inte dess användning till dem som lider av högt blodtryck.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.