Penisforstoring.org

Ingredientes de las píldoras de aumento de pene


Jan. 13 2010. Alla ingredienser i dessa piller är naturliga, de har hämtats direkt ur växter och innehåller inga syntetiska eller artificiella produkter. Det som du bör ägna särskild uppmärksamhet åt är om produkten i fråga är registrerad i EU, eftersom det är den enda garantin för att ingredienserna är säkra och av högsta kvalitet.

Är alla tabletternas ingredienser helt säkra?

Alltigenom. Som tidigare nämnts, ingredienserna i dessa piller är helt säkra, förutsatt att de är registrerade i EU. Nedan kommer vi att förklara mer i detalj hur varje ingrediens fungerar och verkar i övrigt.

Få 3 videor gratis
Bara för idag, får 3 videor med övningar för att förlänga din penis naturligt

Av vilka ingredienser består tabletterna?

Koreansk Röd Ginseng

Vanligen används Ginseng som ett stimulerande medel vid allmän svaghet och trötthet för att tillföra extra energi. Det är också vetenskapligt bevisat att det har effekt som afrodisiakum och används för att bota impotens, infertilitet och tidig utlösning. Ginseng har en normaliserande verkan på blodtrycket i artärerna och en föryngrande effekt på kroppen som ger den ökad kraft. Ginseng stimulerar den fysiska och mentala aktiviteten.

Tribulus Terrestris

Tribulis Terrestris är namnet på en mycket välgörande planta med tusenårig tradition inom den österländska världen, under lång tid har den använts som förhöjare av libidon. Otaliga undersökningar sammanfaller i att det vid en höjning av halten LH-hormon, ett luteiniserande hormon som utsöndras från hypofysen, sker en signifikativ ökning av testosteronproduktionen

Ginkgo Biloba

De senaste åren har Ginkgo Biloba vunnit mycket anseende som minnesförhöjande medel eftersom den ökar cirkulationen i kroppen och därmed syresättningen i hjärnan. Ginkgo Biloba förbättrar den perifera blodcirkulationen, syresättningen och ökar blodflödet i genitalierna vilket ger ökad potens och förbättrar den sexuella funktionen.

Epimedium Sagittatum

Epimedium upptäcktes år 200 f.k. Legenden förtäljer hur en kinesisk fåraherde lade märke till att fåren i hans flock blev mer sexuellt aktiva efter att ha betat av ett speciellt slags gräs. Kineserna upptäckte att Epidemium är den främsta komponenten för att stimulera mannens sexuella upphetsning. Den har också effekt på testosteronet som retar känselnerverna och återställer den sexuella aptiten. Efter århundraden av användning i Kina börjar nu världens mest framstående läkare ta del av de positiva effekterna med Epidmium, och kan bekräfta dess användbarhet för att förbättra den erektila funktionen, återställa den sexuella potensen och framkalla en känslomässig förhöjning av sexualakten.

Catuaba

Catuaba anses vara det mest effektiva växtextraktet för att behandla manlig impotens och har även välgörande effekt på mannens könsdelar. Den innehåller höga halter av mineraler och andra näringsämnen med positiva effekter för den manliga hälsan, framförallt magnesium, kalium och kalcium.

Muira Pauma

Nyligen utförda undersökningar visar på effektiviteten hos den här plantan för att förhöja libidon och andra sexuella funktioner.

Herba Epimedii

Mycket effektiv för en stimulering av binjurarna och för att förhöja deras hormonutsöndring. Dessutom förbättrar den avsevärt spermans kvalitet och densitet.

Saw Palmetto

Saw Palmetto användes i den gamla mayakulturen i sammansättningar för att förhöja den sexuella aktiviteten. Idag används den mycket vid problem med prostatan. Vissa använder den även som ett naturligt afrodisiakum och för att förhöja den sexuella förmågan.

Det här är de huvudsakliga ingredienserna i tabletterna för penisförlängning, inte de enda, men de som har störst effekt och även om det finns tabletter med flera andra ingredienser fungerar de mest som utfyllnad och för att ge sken av en mer komplett produkt. Minns att resultatet inte blir bättre bara för att produkten innehåller många ingredienser, enligt vår mening bör en produkt innehålla bara de ingredienser som verkligen är bevisat effektiva.

BIEFFEKTER


Alla ingredienser är naturliga och säkra, du bör dock först se till att du inte är allergisk mot någon av dem. Övningarna har inga kontraindikationer i samband med sin praxis, så länge du följer riktlinjerna i programmet.

KONTRAINDIKATIONER

Vi rekommenderar inte användning av piller för de personer som lider av högt blodtryck, hjärtproblem, någon form av sjukdom, prostataproblem, eller de som är allergiska mot något av innehållsämnena. Det är inte tillrådligt om du tar något läkemedel.

När det gäller övningar, bör du inte utföra dem om du har några sår på penisen eller om du har en sjukdom som har att göra med den här delen av kroppen.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.