Penisforstoring.org

Vanliga frågor och svar om tabletterna för penisförstoring


Fungerar verkligen tabletterna för penisförlängning?

Jan. 05 2010. Som vi har nämnt tidigare, vi har från flera kunder fått reda på att det fungerar mycket bra och att man kan få otroliga resultat efter bara några månaders behandling.

Är alla piller registrerade i EU?

Absolut inte. Faktiskt så är de flesta inte det och enligt vår åsikt är det mycket viktigt att en produkt av detta slag har det stödet, ja för det är den enda garantin på att dess ingredienser lever upp till kraven som gäller för kvalitet och säkerhet för denna typ av produkt.

Vilka ingredienser innehåller tabletterna?

Majoriteten av de här tabletterna innehåller till 100 % naturliga ingredienser som Koreansk Röd Ginseng, Tribulus Terrestris, Ginkgo Biloba, Epidemium Sagittatum och andra naturliga växtextrakt.

Är tabletternas ingredienser säkra?

Alla ingredienserna är naturliga och säkra, inga av dem finns med bland substanserna som FDA klassat som farliga och de har inga skadliga effekter på människors hälsa.

När ska jag ta tabletterna?

Du bör följa varje fabrikants användningsanvisningar ifråga om dosering för att tabletterna ska ha maximal verkan. Vanlig dos är mellan 1 och 2 tabletter per dygn.

Vilka resultat går att uppnå?

Du kan öka din penis storlek med flera centimeter i längd såväl som i omkrets, dessutom ökar du din sexuella libido och kan till och med uppnå ökad kontroll över dina utlösningar.

Har alla penisförlängningsprodukter garanti?

Nej, tvärtom, som du kan utläsa av våra jämförande scheman finns det de företag som erbjuder garanti för sina produkter och de som inte gör det. I den här guiden rekommenderar vi dig att alltid köpa produkter med garanti.

Är resultaten permanenta?

Resultaten som du uppnått efter avslutad behandling med den här typen av produkter kommer att vara permanenta.

Är alla tabletter för penisförlängning likadana?

NEJ. Det finns flera stora skillnader mellan de olika produkter som finns tillgängliga för penisförlängning, du kan ta del av dessa i vår avdelning med jämförelser av de olika märkena och produkterna.

Kan alla personer ta tabletterna?

Varje fabrikant har sina regler och normer för användning vilka du bör ta reda på, men det vanliga är att inte rekommendera tabletterna till personer som lider av högt blodtryck, hjärtproblem eller någon annan form av åkomma.

Hur lång tid dröjer det innan jag ser de första resultaten?

För att uppnå goda resultat i ökning av längd såväl som i omkrets behövs cirka 3 månader, men ofta går det att se resultat redan efter någon månad.

Är det här verkligen en effektiv metod som är värd att rekommendera?

Vi har kunnat bekräfta att de här tabletterna verkligen kan vara en välgörande metod för att öka penisstorleken, i längd såväl som i omkrets.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.