Penisforstoring.org

Frågor och svar rörande penissträckare


Vad är en penissträckare?

Feb 25 2010. Det är en apparat för förlängning av penis som grundar sig på sträckningsprincipen inom medicinen, som genom att utövas gradvis på penis uppnår en storleksökning i längd såväl som i omkrets utan några skadliga effekter för hälsan. Många av dessa innehar CE-certifikat och är registrerade som medicinsk apparat klass 1.

Hur fungerar sträckarna?

Det finns flera olika sorters sträckare, men merparten men merparten består av två rörliga metallstavar med en plastring i ena änden och i den andra en plasthållare av silikon som du fäster vid ollonet. Du tar själv av och på den och den kan diskret bäras under kläderna, både när du sitter, går eller står. Du trär på apparaten i slakt tillstånd och behåller den på under 4 till 9 timmar om dagen.

Fungerar de verkligen?

Självklart. Vi får otaliga vittnesmål från kunder och det finns vetenskapliga studier och solida undersökningar som visar på deras oförvitliga funktion. Vi har bara att sammanfatta att sträckarna kan hjälpa dig att förbättra din penis i både längd och omkrets om de används enligt fabrikantens rekommendationer.

Är resultaten permanenta?

Ja, efter fullföljd behandling får du synbara och permanenta resultat. Det kommer sig av att vävnaderna sträckts ut och ökat i storlek och därmed kan lova dig resultat som varar för livet.

Är sträckarna säkra eller kan de orsaka skador på penis?

Sträckarna är säkra, men för att försäkra dig om att de verkligen uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsnormer bör sträckarna vara CE-märkta (Europeiska Unionen) och registrerade hos hälsoministeriet. Det är också att föredra produkter med ISO garanti.

Får de stöd från läkare och studier?

Ja. Men det är inte alla som får uppbackning från läkare, bara ett fåtal märken rekommenderas från den här sektorn. Du bör därför alltid köpa produkter som får uppbackning och rekommenderas av faktiska läkare.

Vilka resultat kan jag uppnå?

Du kan åstadkomma en permanent ökning av penis i längd och omkrets i såväl slakt som styvt tillstånd, en korrigering med 40 % av penisböjning och vanligt är en höjning av självförtroendet och en avsevärd förbättring av de sexuella relationerna.

Är det sant att de är besvärliga att ha på sig?

Nej det behöver inte vara sant. Det är en utbredd myt att stäckarna är väldigt obekväma men den har enbart uppkommit för att ge de här effektiva metoderna för penisförlängning dåligt rykte. Du kan till och med ha på sträckaren medan du sover.

Hur många timmar om dagen måste jag ha den på mig?

Mellan 4 och 9 timmar om dagen, med pauser då du själv önskar.

Kan jag ha den på mig när jag sover?

Ja det kan du, du kan ha på den hela natten om du inte skulle ha tid under dagen.

Måste jag besöka läkare för att kunna genomgå behandlingen?

Nej det behöver du inte, men om du vill kan du göra ett läkarbesök för att bekräfta att behandlingen är effektiv och passande i just ditt fall, Sanningen är att nästan ingen besöker läkare i det här avseendet och åstadkommer ändå utmärkta resultat.

Krävs det recept från läkare för att köpa den?

Nej.

Vad händer om jag inte använder den på en dag?

Det händer ingenting, men försök kompensera det dagen efter.

Går det att använda den tillsammans med andra behandlingar?

Absolut. Flera av våra läsare använder faktiskt flera metoder på samma gång och förbättrar på så vis resultaten. Till exempel kan tabletterna vara ett idealiskt komplement till sträckarna för ett snabbare och effektivare resultat.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.