Penisforstoring.org

Vanliga frågor om övningarna


Fungerar verkligen övningarna för penisförlängning?

Feb 18 2010. Precis som ifråga om föregående metoder är övningsmanualerna en mycket effektiv metod för att uppnå en permanent förlängning av penis. Genom att ge det några minuter om dagen kan du se mycket positiva resultat.

Vad består övningarna av?

De här övningarna grundar sig på studier som utfördes 1970 av Dr. Brian Richards i Storbritannien. Det bevisades vara möjligt att förlänga penis med flera centimeter förutom de flera andra fördelar det innebar för försökspersonernas penisar. Övningarna har inga biverkningar vare sig för utövarens penis eller på övriga hälsan.

Är övningarna säkra?

Övningarna är helt säkra och orsakar inga skador på penis. Men det är ändå viktigt att påminna sig om att följa alla instruktioner som anges i övningsprogrammet.

Hur utförs övningarna?

Varje övningsprogram har sina övningar, vilket gör det omöjligt för oss att förklara var och en av dem. Därför rekommenderar vi er att gå in på var och en av hemsidorna och uppmärksamt läsa informationen som finns tillgänglig där.

Vilka resultat kan jag uppnå?

Du kan uppnå flera centimeters storleksökning av penis såväl i längd som i grovlek och dessutom öka kontrollen över dina ejakuleringar.

Är resultaten permanenta?

De resultat du ser efter att du har avslutat träningsschemat kommer att vara permanenta.

Är alla träningsprogrammen för penisförlängning likadana?

NEJ. Det finns stora skillnader mellan de olika penisförlängningsprogram som finns tillgängliga, dessa kan du ta del av i vår avdelning för jämförelser mellan olika märken.

Är den här träningen effektiv för personer i alla åldrar?

Ja, kunder av alla åldrar och sociala förutsättningar har blivit mycket nöjda med uppnått resultat. Men de personer som lider av någon form av sjukdom eller skador på penis rekommenderar vi inte att utföra övningarna.

Hur lång tid tar det innan jag ser första resultat?

Vanligtvis, för ett resultat i längd såväl som grovlek, tar det ca 3 veckor, men det är även ofta förekommande att se en förbättring redan efter första månaden.

Är det här verkligen en effektiv metod att rekommendera?

Vi har kunnat bekräfta att de här övningarna verkligen kan ha mycket god inverkan som metod för att öka penisstorleken i längd, såväl som i grovlek.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.