Penisforstoring.org

Feromonas de Atracción Sexual


Välj vilken sida du vill gå till:

Feb 12 2010. Feromoner för sexuell attraktionskraft är en produkt som säljs som eau de cologne. Feromonerna härmar de lukter som den mänskliga kroppen utsöndrar naturligt. Feromonerna får kvinnan att dras till en person, eftersom de gör honom mer attraktiv i hennes ögon.

Få en E-book gratis
Bara för idag, få en förförelsemanual, en välgörande och ofelbar guide med allt du behöver för att bli en erövrare

Feromonernas effektivitet är bevisad genom flertalet studier. Feromonernas luktämnen tas upp av vomeronasalorganet, där känsloreaktionen uppstår. Mycket effektiv produkt.

Om du funderar på att skaffa dig feromoner rekommenderar vi dig att besöka avdelningen där vi behandlar ämnet för att lära känna dem bättre.

Om du har några frågor om feromoner är du mer än välkommen att skriva till oss.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.