Penisforstoring.org

Vanliga frågor om erektionsförbättrande oljor


Vad är erektionsförbättrande oljor?

Jan 21 2010. Det handlar om naturliga och tillförlitliga oljor som har utarbetats specifikt för att förbättra mannens erektioner omkring 60 sekunder efter att den applicerats. Den här sortens produkter har haft stor framgång i USA, Storbritannien och andra länder i Europa som substitut till kemiska produkter.

Förbättrar de verkligen mina erektioner?

Självklart, på några få sekunder kommer du att märka hur erektionen förbättras gradvis för att åter bli kraftigare, hårdare och långvarigare. En hårdare och mer erigerad penis kan få både dig och din partner att njuta mycket mer av sex. Av vad vi har fått höra är det väldigt vanligt att de som har använt oljan fått sin partner att lättare komma till orgasm.

Hur bör jag använda de här oljorna?

Några få droppar appliceras på fingertopparna och masseras sedan in i penis uppifrån och ned. Några fabrikanter rekommenderar att onanera med oljan innan en sexuell relation för att underlätta för ingredienserna att penetrera huden och absorberas helt och hållet.

Är ingredienserna tillförlitliga?

Ingredienserna är naturliga. Tvärtemot kemiska produkter är de erektionsförbättrande oljorna tillförlitliga och säkra.

Går de att använda ihop med preventivmedel?

Vanligtvis är de här oljorna förenliga med preventivmedel.

Går det att utöva oralsex om jag har använt oljan?

Självklart, eftersom oljan inte innehåller några syntetiska eller kemiska substanser, cologne eller färgmedel går det att utöva oralsex utan problem..

Lämnar den kvar några restprodukter på min penis?

Oljorna är vetenskapligt utarbetade och designade för att snabbt och effektivt absorberas av huden utan att lämna obekväma rester. Vi rekommenderar, även om det egentligen är onödigt, att tvätta penis med vatten efter varje användning.

Är alla oljorna likadana eller finns det skillnader?

Liksom är fallet med övriga produkter finns det flera skillnader i förhållande till kvalitet, ingredienser, fabrikanter, garantier…Det bästa du kan göra är att vända dig till avdelningen med jämförelser där vi specificerar var och en av oljornas särdrag mer i detalj.

Hur skiljer de sig från kemiska produkter?

Den största skillnaden ligger i att de kemiska produkterna är mycket starkare än de naturliga oljorna, som inriktar sig på att förbättra erektionen. Bland de fördelar vi kan hitta med oljorna finns:

  1. De är naturliga och innehåller inte någon kemisk produk
  2. De lämnar inga biverkningar
  3. De kräver inget läkarrecept
  4. De fungerar med omedelbar verkan och går att ha med sig i fickan
  5. De är mycket billigare

Varför säljs de som oljor och inte som tabletter?

Oljorna är mer effektiva än tabletterna eftersom absorptionen blir mycket snabbare och inga av ingredienserna går förlorade i magen. Om 85-90 % absorberas vid applicering med olja, är det bara runt 10-15 % ifråga om tabletterna. Detta är främsta anledningen till att fabrikanterna föredrar oljor framför andra produkter.

Behövs läkarrecept?

Nej. Eftersom det är en naturprodukt och inga av ingredienserna är förbjudna behövs inget recept från läkare. Kom ihåg att detta inte är en medicin.

Kan alla använda den här sortens oljor?

De passar alla. Men personer med svampinfektion eller virus, eller vars penis har skråmor eller någon åkomma rekommenderas inte att använda produkten.

Varför har jag aldrig hört talas om dem?

Därför att det är en helt ny produkt i Europa.

Är detta verkligen en effektiv metod som är värd att rekommendera?

I vår mening, och efter att flera av oss har testat de här oljorna, anser vi att produkterna är mycket effektiva för att öka erektionernas styrka utan att behöva använda kemiska produkter och att de kan hjälpa många av dem som inte lyckas nå maximal erektion. Dessutom är priset mycket överkomligt och flaskan räcker till många appliceringar.

Informationen på vår hemsida tillhandahålls enbart i informativt syfte för att upplysa våra läsare om behandlingar, råd och nyheter i relation till penis. På inget vis ämnar den här informationen ersätta den oumbärliga kontakten eller råden som ges mellan läkare och patient. penisforstoring.org tar inget ansvar för de skador som skulle kunna uppstå genom bruk av någon som helst behandling eller information utan föregående medgivande från specialistläkare. Bruk av informationen på den här webbsidan utan översyn av läkare eller professionell kommer att förstås som självmedicinering. Sitemap.